Çakırhöyük İlkokulu
ÇAKIRHÜYÜK BELDESİ YEŞİLOVA MAH. ATATÜRK CAD. NO: 82 BESNİ / ADIYAMAN

VİZYON

Çakırhöyük İlkokulu, her çocuğun içindeki değerleri ortaya çıkaran; onları, haklarını koruyabilecek yapı ve donanımda, insan ilişkilerini önemseyip, evrensel ilkelerle uyumunu kurabilen, bilginin yanında uygar davranışın önemini de bilen bireyler olarak yetiştiren köklü, güvenli ve en başarılı eğitim kurumu olma özelliğini korumak için çalışır.

MİSYON

BAŞARILAR

Okulumuz 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bilgi yarışmasında Besni 1.si Adıyaman il genelinde ise 3. olmuştur. Öğretmenler El Ele Futsal Turnuvasında öğretmenlerimiz Besni üçüncüsü olmuştur.
Kütüphane Kitap Sayısı :677
Öğretim Şekli :4+4+4 Eğitim sistemi ile okulumuz eğitime; ikili öğretimin öğlen grubu olarak devam etmektedir.

Öğretim Şekli

Okulumuzda dersler 11.40-16.30 saatleri arasında devam etmektedir.

Okulumuz kaloriferlidir. Kömür ile ısınmaktadır.

Beldemiz Besni´ye 38 km, Adıyaman´a 83, Gaziantep´e 120 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Beldemizdeki resmi kurumlar; Sağlık Ocağı İlköğretim Lise PTT merkezi Tarım Kredi Kooperatifi Kütüphane 5 Mahalle Temel geçim kaynağı tarımdır.

Tübitak 2204,Tübitak 4006

Erasmus